MULAI 30/1/2011 SUE-SWEETCOTTAGE TIDAK LAGI MENGGUNAKAN NO 013-4907806. HUBUNGI SUE-SWEETCOTTAGE DI TALIAN 012-3182573. HARAP MAKLUM.
BBM PIN : 75C44B48
WHATSAPP/VIBER : 012-3182573

*KALAU BOLEH, SUE MINTA KERJASAMA ANDA SUPAYA MENGGUNAKAN WHATSAPP/VIBER/EMAIL SAHAJA. BUKANNYA SMS ATAU CALL KERANA WAKTU BEKERJA, SUE TIDAK DAPAT MENJAWAB PANGGILAN ANDA. DITAMBAH LAGI SUE MENGGUNAKAN TAB 10.1 DAN AGAK SUKAR MENJAWAB PANGGILAN. HARAP ANDA FAHAM.
==================================

BARANG AKAN DIPOSKAN MENGGUNAKAN KANGAROO COURIER / POS LAJU. UNTUK POS BIASA/POS REGISTER HANYA PADA HARI SABTU SAHAJA . SUE JUGA TIDAK DAPAT POSKAN BARANG SETIAP HARI KERANA TERIKAT DENGAN KOMITMEN KERJA & FAKTOR JARAK DARI TEMPAT KERJA/RUMAH KE PEJABAT POS. HARAP ANDA FAHAM DAN TIDAK MENDESAK.

**************************************************Kawan-kawan Sue

Blog Sue-sweetcottage juga menjual barang kraft hasil tangan Sue seperti Fabric Cupcake, Cute Pillow, Hanging Pillow, Doily, Door Gift, Cushion Cover, Dustbin Cover & Frame Ribbon dll. (BARANG AKAN DI UPLOAD DARI SEMASA KE SEMASA).
Setiap tempahan perlu disertakan dengan DEPOSIT untuk mengelakkan barang siap tapi tidak diambil oleh tuan punya (telah berlaku banyak kali).
Sue juga ingin memaklumkan kepada anda bahawa Sue bekerja pada hari Isnin - Jumaat (weekdays) dan hanya berkraf dan menjahit pada waktu lapang dan juga pada hari cuti sahaja. Jadi, Sue tidak dapat menyiapkan tempahan dengan kadar SEGERA.
Harap maklum.Wednesday, November 10, 2010

Tempahan Customer

Noraidah Main
Hanging Pillow, Noraidah request bentuk "sweets" dan warna pink untuk Puteri Comel Nabila.
Alhamdulillah, Noridah suka sangat dan ada repeat order.


Jamkhuriyati Hussain
Hanging Pillow untuk 3 orang Puteranya (biru) dan untuk anak saudaranya (purple) juga berbentuk "sweets".
Ada sedikit info, Jamkhuriyati ni walaupun masih muda, baru berusia 32tahun tapi merupakan PENULIS BUKU dan juga JU (Jurulatih Utama) untuk Bahasa, Negeri Perak. Berkaliber dan selalu dijemput memberi ceramah (sori Jam..kak Sue bocor rahsia..)


Liza, Selangor
Fabric cupcakes, Liza request semuanya pink color 


Ini juga tempahan Liza, Frame Ribbon.
Liza berminat dengan fabrik yang berbunga roses pink. Harap Liza berpuas hati.

Seorang blogger (dari Selatan)
Beliau meminta namanya dirahsiakan atas sebab-sebab tertentu.
Doilies : Pink Polkadot
Frame Ribbon : Blue
Frame Ribbon : Pink PolkadotTERIMA KASIH KEPADA SEMUA YANG SUDI MENEMPAH...

No comments:

Post a Comment