MULAI 30/1/2011 SUE-SWEETCOTTAGE TIDAK LAGI MENGGUNAKAN NO 013-4907806. HUBUNGI SUE-SWEETCOTTAGE DI TALIAN 012-3182573. HARAP MAKLUM.
BBM PIN : 75C44B48
WHATSAPP/VIBER : 012-3182573

*KALAU BOLEH, SUE MINTA KERJASAMA ANDA SUPAYA MENGGUNAKAN WHATSAPP/VIBER/EMAIL SAHAJA. BUKANNYA SMS ATAU CALL KERANA WAKTU BEKERJA, SUE TIDAK DAPAT MENJAWAB PANGGILAN ANDA. DITAMBAH LAGI SUE MENGGUNAKAN TAB 10.1 DAN AGAK SUKAR MENJAWAB PANGGILAN. HARAP ANDA FAHAM.
==================================

BARANG AKAN DIPOSKAN MENGGUNAKAN KANGAROO COURIER / POS LAJU. UNTUK POS BIASA/POS REGISTER HANYA PADA HARI SABTU SAHAJA . SUE JUGA TIDAK DAPAT POSKAN BARANG SETIAP HARI KERANA TERIKAT DENGAN KOMITMEN KERJA & FAKTOR JARAK DARI TEMPAT KERJA/RUMAH KE PEJABAT POS. HARAP ANDA FAHAM DAN TIDAK MENDESAK.

**************************************************Kawan-kawan Sue

Blog Sue-sweetcottage juga menjual barang kraft hasil tangan Sue seperti Fabric Cupcake, Cute Pillow, Hanging Pillow, Doily, Door Gift, Cushion Cover, Dustbin Cover & Frame Ribbon dll. (BARANG AKAN DI UPLOAD DARI SEMASA KE SEMASA).
Setiap tempahan perlu disertakan dengan DEPOSIT untuk mengelakkan barang siap tapi tidak diambil oleh tuan punya (telah berlaku banyak kali).
Sue juga ingin memaklumkan kepada anda bahawa Sue bekerja pada hari Isnin - Jumaat (weekdays) dan hanya berkraf dan menjahit pada waktu lapang dan juga pada hari cuti sahaja. Jadi, Sue tidak dapat menyiapkan tempahan dengan kadar SEGERA.
Harap maklum.Wednesday, January 19, 2011

Tempahan best friend

Anum , Kuala Lumpur http://anumcottage.blogspot.com/
Ini adalah tempahan kali ketiga dari Anum... memandangkan tempahan yang tak putus-putus menyebabkan tempahan Anum tertangguh hampir sebulan..akhirnya..dapat disiapkan juga.
Anum adalah antara yang menyokong Sue dalam penghasilan barang kraf dan selalu memberi Sue inspirasi dalam berkarya..Untuk makluman, rumah Anum dah beberapa kali masuk dalam Majalah. Terbaru dalam Apartmen edisi Jan - Mac.
Throw Pillow
untuk diletakkan diatas sofa dengan wordingnya "Rizal Anum Rayyan Sweet Home"

Luv Hanging
berangkai 6pcs untuk digantung pada cermin hiasan

Shabby Stocking
beralaskan quilt fibre untuk digantung sebagai hiasan di dinding, agak besar saiznya (Sue letakkan majalah Apartmen sebagai perbandingan saiznya) dengan wording "Anum Sweet Home"

Ini adalah draf design stoking yang diberikan Anum untuk Sue jahitkan

Alhamdulillah...
Harap Anum suka dengan items tempahannya.

Sayang ,
Sue : 013-4907806

1 comment: