MULAI 30/1/2011 SUE-SWEETCOTTAGE TIDAK LAGI MENGGUNAKAN NO 013-4907806. HUBUNGI SUE-SWEETCOTTAGE DI TALIAN 012-3182573. HARAP MAKLUM.
BBM PIN : 75C44B48
WHATSAPP/VIBER : 012-3182573

*KALAU BOLEH, SUE MINTA KERJASAMA ANDA SUPAYA MENGGUNAKAN WHATSAPP/VIBER/EMAIL SAHAJA. BUKANNYA SMS ATAU CALL KERANA WAKTU BEKERJA, SUE TIDAK DAPAT MENJAWAB PANGGILAN ANDA. DITAMBAH LAGI SUE MENGGUNAKAN TAB 10.1 DAN AGAK SUKAR MENJAWAB PANGGILAN. HARAP ANDA FAHAM.
==================================

BARANG AKAN DIPOSKAN MENGGUNAKAN KANGAROO COURIER / POS LAJU. UNTUK POS BIASA/POS REGISTER HANYA PADA HARI SABTU SAHAJA . SUE JUGA TIDAK DAPAT POSKAN BARANG SETIAP HARI KERANA TERIKAT DENGAN KOMITMEN KERJA & FAKTOR JARAK DARI TEMPAT KERJA/RUMAH KE PEJABAT POS. HARAP ANDA FAHAM DAN TIDAK MENDESAK.

**************************************************Kawan-kawan Sue

Blog Sue-sweetcottage juga menjual barang kraft hasil tangan Sue seperti Fabric Cupcake, Cute Pillow, Hanging Pillow, Doily, Door Gift, Cushion Cover, Dustbin Cover & Frame Ribbon dll. (BARANG AKAN DI UPLOAD DARI SEMASA KE SEMASA).
Setiap tempahan perlu disertakan dengan DEPOSIT untuk mengelakkan barang siap tapi tidak diambil oleh tuan punya (telah berlaku banyak kali).
Sue juga ingin memaklumkan kepada anda bahawa Sue bekerja pada hari Isnin - Jumaat (weekdays) dan hanya berkraf dan menjahit pada waktu lapang dan juga pada hari cuti sahaja. Jadi, Sue tidak dapat menyiapkan tempahan dengan kadar SEGERA.
Harap maklum.Wednesday, January 5, 2011

Tempahan Customer

Intan Noraliza, Kuala Lumpur
Frame Ribbon ~ Intan minta Sue jahitkan 7pcs Frame Ribbon dari kain tebal berbunga roses pink. Panjang ribbon pun lebih panjang dari biasa, semuanya 30inci.


Nurul, Ipoh
Fabric Cupcakes ~ Ini adalah tempahan kali kedua dari Nurul, beliau meminta semuanya pink color, ada 6pcs 

Alhamdulillah, terimakasih kepada semua yang telah memberi kepercayaan pada Sue...

Sayang, 
SUE : 013-4907806

2 comments:

  1. cantik reben tu, kalau dibagaikan kaki reben tu dgn add kain kosong dihujungnya lebih nice lagi

    ReplyDelete
  2. thanx for the great idea..cantik gak camtu..Sue buat ribbon atas permintaan customer.Nanti kalau ada yg minta bwhnya digabungkan dgn kain kosong, insyaAllah Sue jahitkan

    ReplyDelete