MULAI 30/1/2011 SUE-SWEETCOTTAGE TIDAK LAGI MENGGUNAKAN NO 013-4907806. HUBUNGI SUE-SWEETCOTTAGE DI TALIAN 012-3182573. HARAP MAKLUM.
BBM PIN : 75C44B48
WHATSAPP/VIBER : 012-3182573

*KALAU BOLEH, SUE MINTA KERJASAMA ANDA SUPAYA MENGGUNAKAN WHATSAPP/VIBER/EMAIL SAHAJA. BUKANNYA SMS ATAU CALL KERANA WAKTU BEKERJA, SUE TIDAK DAPAT MENJAWAB PANGGILAN ANDA. DITAMBAH LAGI SUE MENGGUNAKAN TAB 10.1 DAN AGAK SUKAR MENJAWAB PANGGILAN. HARAP ANDA FAHAM.
==================================

BARANG AKAN DIPOSKAN MENGGUNAKAN KANGAROO COURIER / POS LAJU. UNTUK POS BIASA/POS REGISTER HANYA PADA HARI SABTU SAHAJA . SUE JUGA TIDAK DAPAT POSKAN BARANG SETIAP HARI KERANA TERIKAT DENGAN KOMITMEN KERJA & FAKTOR JARAK DARI TEMPAT KERJA/RUMAH KE PEJABAT POS. HARAP ANDA FAHAM DAN TIDAK MENDESAK.

**************************************************Kawan-kawan Sue

Blog Sue-sweetcottage juga menjual barang kraft hasil tangan Sue seperti Fabric Cupcake, Cute Pillow, Hanging Pillow, Doily, Door Gift, Cushion Cover, Dustbin Cover & Frame Ribbon dll. (BARANG AKAN DI UPLOAD DARI SEMASA KE SEMASA).
Setiap tempahan perlu disertakan dengan DEPOSIT untuk mengelakkan barang siap tapi tidak diambil oleh tuan punya (telah berlaku banyak kali).
Sue juga ingin memaklumkan kepada anda bahawa Sue bekerja pada hari Isnin - Jumaat (weekdays) dan hanya berkraf dan menjahit pada waktu lapang dan juga pada hari cuti sahaja. Jadi, Sue tidak dapat menyiapkan tempahan dengan kadar SEGERA.
Harap maklum.Wednesday, March 9, 2011

Tempahan Customer

Hampir 2 minggu Sue tak dapat update blog memandangkan kesibukan dengan aktiviti di sekolah. Walau bagaimana pun, sempat juga menyiapkan tempahan customer..

Najwa, Terengganu
6pcs hanging pillow dengan wording nama bersulam, berbentuk sweets (gula-gula) untuk dihadiahkan kepada kawan-kawannya.
Kak Lyza Morad, Kuala Lumpur
(seorang blogger)
Frame Ribbon dari fabric tebal berbunga rose pink
Frame Ribbon polkadot pink
~kak Lyza request panjang ribbon 12inci
(standard size 25inci)
Doily Pink 6pcs
Seorang rakan FB
~dari selatan yang meminta namanya dirahsiakan atas sebab-sebab tertentu. Beliau telah menempah :
mini cuppies dari pinky theme, semua cuppies dibawah lebih kecil sedikit dari yang biasa Sue hasilkan. Kesemuanya menggunakan paper cup atas permintaan beliau sendiri.
Cupcake Doily 6pcs
Alhamdulillah...terima kasih

Sayang,
Sue : 012-3182573
suria750@yahoo.com
suria750@gmail.com

No comments:

Post a Comment