MULAI 30/1/2011 SUE-SWEETCOTTAGE TIDAK LAGI MENGGUNAKAN NO 013-4907806. HUBUNGI SUE-SWEETCOTTAGE DI TALIAN 012-3182573. HARAP MAKLUM.
BBM PIN : 75C44B48
WHATSAPP/VIBER : 012-3182573

*KALAU BOLEH, SUE MINTA KERJASAMA ANDA SUPAYA MENGGUNAKAN WHATSAPP/VIBER/EMAIL SAHAJA. BUKANNYA SMS ATAU CALL KERANA WAKTU BEKERJA, SUE TIDAK DAPAT MENJAWAB PANGGILAN ANDA. DITAMBAH LAGI SUE MENGGUNAKAN TAB 10.1 DAN AGAK SUKAR MENJAWAB PANGGILAN. HARAP ANDA FAHAM.
==================================

BARANG AKAN DIPOSKAN MENGGUNAKAN KANGAROO COURIER / POS LAJU. UNTUK POS BIASA/POS REGISTER HANYA PADA HARI SABTU SAHAJA . SUE JUGA TIDAK DAPAT POSKAN BARANG SETIAP HARI KERANA TERIKAT DENGAN KOMITMEN KERJA & FAKTOR JARAK DARI TEMPAT KERJA/RUMAH KE PEJABAT POS. HARAP ANDA FAHAM DAN TIDAK MENDESAK.

**************************************************Kawan-kawan Sue

Blog Sue-sweetcottage juga menjual barang kraft hasil tangan Sue seperti Fabric Cupcake, Cute Pillow, Hanging Pillow, Doily, Door Gift, Cushion Cover, Dustbin Cover & Frame Ribbon dll. (BARANG AKAN DI UPLOAD DARI SEMASA KE SEMASA).
Setiap tempahan perlu disertakan dengan DEPOSIT untuk mengelakkan barang siap tapi tidak diambil oleh tuan punya (telah berlaku banyak kali).
Sue juga ingin memaklumkan kepada anda bahawa Sue bekerja pada hari Isnin - Jumaat (weekdays) dan hanya berkraf dan menjahit pada waktu lapang dan juga pada hari cuti sahaja. Jadi, Sue tidak dapat menyiapkan tempahan dengan kadar SEGERA.
Harap maklum.Saturday, November 27, 2010

Tempahan Customer

Anum (blogger Anum Cottage), Kuala Lumpur
Hanging Pillow warna sweet pink

Tempahan Yana, Selangor
Yana menempah, 2 pasang frame ribbon, doily pink & hanging pillow.
Frame Ribbon kain bercorak ala Elyza

Frame Ribbon kain tebal berbunga roses

Doily Pink
(kali ini Sue jahitkan dengan lace yang lain dari biasa)


Hanging Pillow berbentuk "sweets" (gula-gula)Tempahan Faezza, Sungai Petani
Mini Pillows (3tiers) - 2 set


Tempahan  Maz, Alor Setar
Hanging Pillow bentuk "sweets" (gula-gula)


Semua items di atas telah pun di hantar semalam 26/11/10 kepada pemiliknya..Terimakasih kepada semua yang sudi menempah..Sue minta diri dulu untuk menyiapkan lagi tempahan customer seterusnya.

Sayang,
Sue :013-4907806
27/11/10

1 comment: