MULAI 30/1/2011 SUE-SWEETCOTTAGE TIDAK LAGI MENGGUNAKAN NO 013-4907806. HUBUNGI SUE-SWEETCOTTAGE DI TALIAN 012-3182573. HARAP MAKLUM.
BBM PIN : 75C44B48
WHATSAPP/VIBER : 012-3182573

*KALAU BOLEH, SUE MINTA KERJASAMA ANDA SUPAYA MENGGUNAKAN WHATSAPP/VIBER/EMAIL SAHAJA. BUKANNYA SMS ATAU CALL KERANA WAKTU BEKERJA, SUE TIDAK DAPAT MENJAWAB PANGGILAN ANDA. DITAMBAH LAGI SUE MENGGUNAKAN TAB 10.1 DAN AGAK SUKAR MENJAWAB PANGGILAN. HARAP ANDA FAHAM.
==================================

BARANG AKAN DIPOSKAN MENGGUNAKAN KANGAROO COURIER / POS LAJU. UNTUK POS BIASA/POS REGISTER HANYA PADA HARI SABTU SAHAJA . SUE JUGA TIDAK DAPAT POSKAN BARANG SETIAP HARI KERANA TERIKAT DENGAN KOMITMEN KERJA & FAKTOR JARAK DARI TEMPAT KERJA/RUMAH KE PEJABAT POS. HARAP ANDA FAHAM DAN TIDAK MENDESAK.

**************************************************Kawan-kawan Sue

Blog Sue-sweetcottage juga menjual barang kraft hasil tangan Sue seperti Fabric Cupcake, Cute Pillow, Hanging Pillow, Doily, Door Gift, Cushion Cover, Dustbin Cover & Frame Ribbon dll. (BARANG AKAN DI UPLOAD DARI SEMASA KE SEMASA).
Setiap tempahan perlu disertakan dengan DEPOSIT untuk mengelakkan barang siap tapi tidak diambil oleh tuan punya (telah berlaku banyak kali).
Sue juga ingin memaklumkan kepada anda bahawa Sue bekerja pada hari Isnin - Jumaat (weekdays) dan hanya berkraf dan menjahit pada waktu lapang dan juga pada hari cuti sahaja. Jadi, Sue tidak dapat menyiapkan tempahan dengan kadar SEGERA.
Harap maklum.Wednesday, December 1, 2010

tempahan terbaru

Nurul, Ipoh
Frame Ribbon Polkadot Pink (Sue pun suka, sweet je..nak buat jgk utk sendiri)
Hanging Pillow, Nurul minta bentuk "sweets" dan pink color

Zubaidah, Alor Setar
Frame Ribbon kain tebal berbunga roses

Mursyidah, Alor Setar
Hanging Pillow bentuk rectangle.
Mursyidah minta fabric berwarna kombinasi brown + yellow. Saiz pillow besar dari kebiasaan kerana nama yng ditempah lebih panjang.

Najedah, JB
Frame Ribbon bercorak ala Elyza

Jamkhuriyati, Perak
Hanging Pillow bentuk rectangle.
Sebelum ni Jam pernah menempah bentuk "sweets", kali ini Jam beri kebebasan untuk Sue pilih bentuk & warna. Hasilnya, biru untuk hubby & purple untuk hunny. Harap Jam suka.
TERIMA KASIH KEPADA SEMUA YANG SUDI MENEMPAH.

Sayang,
SUE : 013-4907806

No comments:

Post a Comment