MULAI 30/1/2011 SUE-SWEETCOTTAGE TIDAK LAGI MENGGUNAKAN NO 013-4907806. HUBUNGI SUE-SWEETCOTTAGE DI TALIAN 012-3182573. HARAP MAKLUM.
BBM PIN : 75C44B48
WHATSAPP/VIBER : 012-3182573

*KALAU BOLEH, SUE MINTA KERJASAMA ANDA SUPAYA MENGGUNAKAN WHATSAPP/VIBER/EMAIL SAHAJA. BUKANNYA SMS ATAU CALL KERANA WAKTU BEKERJA, SUE TIDAK DAPAT MENJAWAB PANGGILAN ANDA. DITAMBAH LAGI SUE MENGGUNAKAN TAB 10.1 DAN AGAK SUKAR MENJAWAB PANGGILAN. HARAP ANDA FAHAM.
==================================

BARANG AKAN DIPOSKAN MENGGUNAKAN KANGAROO COURIER / POS LAJU. UNTUK POS BIASA/POS REGISTER HANYA PADA HARI SABTU SAHAJA . SUE JUGA TIDAK DAPAT POSKAN BARANG SETIAP HARI KERANA TERIKAT DENGAN KOMITMEN KERJA & FAKTOR JARAK DARI TEMPAT KERJA/RUMAH KE PEJABAT POS. HARAP ANDA FAHAM DAN TIDAK MENDESAK.

**************************************************Kawan-kawan Sue

Blog Sue-sweetcottage juga menjual barang kraft hasil tangan Sue seperti Fabric Cupcake, Cute Pillow, Hanging Pillow, Doily, Door Gift, Cushion Cover, Dustbin Cover & Frame Ribbon dll. (BARANG AKAN DI UPLOAD DARI SEMASA KE SEMASA).
Setiap tempahan perlu disertakan dengan DEPOSIT untuk mengelakkan barang siap tapi tidak diambil oleh tuan punya (telah berlaku banyak kali).
Sue juga ingin memaklumkan kepada anda bahawa Sue bekerja pada hari Isnin - Jumaat (weekdays) dan hanya berkraf dan menjahit pada waktu lapang dan juga pada hari cuti sahaja. Jadi, Sue tidak dapat menyiapkan tempahan dengan kadar SEGERA.
Harap maklum.Friday, December 3, 2010

Tempahan terbaru

Wanie, Kota Tinggi
Bantal bentuk "LOVE" , dengan wordingnya "SELAMAT PENGANTIN BARU : AISHAH & HADI". Agak besar bantal ni (12" x 12") memandangkan wordingnya yang panjang. Sebagai hadiah dari Wanie untuk sepupunya yang akan melangsungkan perkahwinan Ahad ini. Waktu Sue buat N3, bantal ni telah pun selamat memasuki negeri Johor. Alhamdulillah..

Close up , Wanie meminta warna pink untuk lebih romantik. Sue gunakan kain polkadot pink dgn meletakkan nylon lace di sekeliling bantal. Ribbon juga dari nylon lace + rantaian mutiara. Dihiasi dengan 3kuntum roses sebagai lambang cinta. Semoga pengantin berbahagia selamanya. AMIN..

Esmeda, Masai
Doily hijau berpetak + Doily english rose 6pcs
Rupanya Esmeda ni dulu sekampus denga Sue di UITM, tapi for sure Sue lebih senior (hehehe..)

Kak Ros, JB
Doily English Rose + Doily merah berpetak (6pcs untuk setiap design)
Alhamdulillah, semua tempahan telah dihantar kepada tuannya, baru Sue noticed yang semua tempahan ni datang dari Johor. Terimakasih org Johor beri sokongan...

Sayang,
SUE : 013-4907806
3/12/10

No comments:

Post a Comment