MULAI 30/1/2011 SUE-SWEETCOTTAGE TIDAK LAGI MENGGUNAKAN NO 013-4907806. HUBUNGI SUE-SWEETCOTTAGE DI TALIAN 012-3182573. HARAP MAKLUM.
BBM PIN : 75C44B48
WHATSAPP/VIBER : 012-3182573

*KALAU BOLEH, SUE MINTA KERJASAMA ANDA SUPAYA MENGGUNAKAN WHATSAPP/VIBER/EMAIL SAHAJA. BUKANNYA SMS ATAU CALL KERANA WAKTU BEKERJA, SUE TIDAK DAPAT MENJAWAB PANGGILAN ANDA. DITAMBAH LAGI SUE MENGGUNAKAN TAB 10.1 DAN AGAK SUKAR MENJAWAB PANGGILAN. HARAP ANDA FAHAM.
==================================

BARANG AKAN DIPOSKAN MENGGUNAKAN KANGAROO COURIER / POS LAJU. UNTUK POS BIASA/POS REGISTER HANYA PADA HARI SABTU SAHAJA . SUE JUGA TIDAK DAPAT POSKAN BARANG SETIAP HARI KERANA TERIKAT DENGAN KOMITMEN KERJA & FAKTOR JARAK DARI TEMPAT KERJA/RUMAH KE PEJABAT POS. HARAP ANDA FAHAM DAN TIDAK MENDESAK.

**************************************************Kawan-kawan Sue

Blog Sue-sweetcottage juga menjual barang kraft hasil tangan Sue seperti Fabric Cupcake, Cute Pillow, Hanging Pillow, Doily, Door Gift, Cushion Cover, Dustbin Cover & Frame Ribbon dll. (BARANG AKAN DI UPLOAD DARI SEMASA KE SEMASA).
Setiap tempahan perlu disertakan dengan DEPOSIT untuk mengelakkan barang siap tapi tidak diambil oleh tuan punya (telah berlaku banyak kali).
Sue juga ingin memaklumkan kepada anda bahawa Sue bekerja pada hari Isnin - Jumaat (weekdays) dan hanya berkraf dan menjahit pada waktu lapang dan juga pada hari cuti sahaja. Jadi, Sue tidak dapat menyiapkan tempahan dengan kadar SEGERA.
Harap maklum.Monday, December 13, 2010

Tempahan customer

Zura, Kajang
20pcs Love Shape Pillow , Zura request color pink lembut dan ada manik disekeliling pillow.


Liza, Selangor
2 pasang frame ribbon bercorak country roses ala Elyza, Liza request panjang ribbonnya 12cm. Ini tempahan kali kedua dari Liza.


Anum, Kuala Lumpur (Blogger Anumcottage)
3pcs Hanging Pillow bentuk "sweets" /gula-gula , Anum request color sweet pink. Ini juga tempahan kali kedua dari Anum. Items tempahan yang Sue N3 kan hari ini semuanya pink color. Memang stok kain pink sentiasa ada, warna yang selalu menjadi pilihan customer. Tapi kalau ada yang berminat dengan warna lain pun boleh request.

Terima kasih kepada semua yang sudi menempah.

Sayang,
SUE : 013-4907806

No comments:

Post a Comment