MULAI 30/1/2011 SUE-SWEETCOTTAGE TIDAK LAGI MENGGUNAKAN NO 013-4907806. HUBUNGI SUE-SWEETCOTTAGE DI TALIAN 012-3182573. HARAP MAKLUM.
BBM PIN : 75C44B48
WHATSAPP/VIBER : 012-3182573

*KALAU BOLEH, SUE MINTA KERJASAMA ANDA SUPAYA MENGGUNAKAN WHATSAPP/VIBER/EMAIL SAHAJA. BUKANNYA SMS ATAU CALL KERANA WAKTU BEKERJA, SUE TIDAK DAPAT MENJAWAB PANGGILAN ANDA. DITAMBAH LAGI SUE MENGGUNAKAN TAB 10.1 DAN AGAK SUKAR MENJAWAB PANGGILAN. HARAP ANDA FAHAM.
==================================

BARANG AKAN DIPOSKAN MENGGUNAKAN KANGAROO COURIER / POS LAJU. UNTUK POS BIASA/POS REGISTER HANYA PADA HARI SABTU SAHAJA . SUE JUGA TIDAK DAPAT POSKAN BARANG SETIAP HARI KERANA TERIKAT DENGAN KOMITMEN KERJA & FAKTOR JARAK DARI TEMPAT KERJA/RUMAH KE PEJABAT POS. HARAP ANDA FAHAM DAN TIDAK MENDESAK.

**************************************************Kawan-kawan Sue

Blog Sue-sweetcottage juga menjual barang kraft hasil tangan Sue seperti Fabric Cupcake, Cute Pillow, Hanging Pillow, Doily, Door Gift, Cushion Cover, Dustbin Cover & Frame Ribbon dll. (BARANG AKAN DI UPLOAD DARI SEMASA KE SEMASA).
Setiap tempahan perlu disertakan dengan DEPOSIT untuk mengelakkan barang siap tapi tidak diambil oleh tuan punya (telah berlaku banyak kali).
Sue juga ingin memaklumkan kepada anda bahawa Sue bekerja pada hari Isnin - Jumaat (weekdays) dan hanya berkraf dan menjahit pada waktu lapang dan juga pada hari cuti sahaja. Jadi, Sue tidak dapat menyiapkan tempahan dengan kadar SEGERA.
Harap maklum.Wednesday, December 15, 2010

Tempahan Customer

Agnes (blogger) , Sarawak
http://tanesenglishcottage.blogspot.com/
Frame Ribbon Polkadot Merah
~ utk makluman, semua items tempahan Agnes menggunakan fabric Japanese Cotton bercorak polkadot merah atas permintaan Agnes sendiri.

Pillow cover, 2pcs  polkadot merah (without insert) berukuran 35cm x 35cm, berenda putih di sekeliling cover.
~ sorry, waktu snap pic rupanya masuk separuh

Doily Polkadot Merah, 6pcs berukuran juga 35cm x 35cm berenda yang sama dgn pillow cover

Zuraida, Sabah
~ini merupakan tempahan kali kedua datangnya dari Zuraida
Frame Ribbon bercorak country roses, warna sweet pink. Ukuran panjang ribbonnya 20".

Pillow Cover Cupcake design 2pcs (without insert)
~untuk menjimatkan kos postage ke Sabah, Zuraida menempah cover shj. Kali ini, Sue gunakan pos express

Doily Sweet Pink + Pinky Theme, 3pcs utk setiap satu design
InsyaAllah minggu depan Sue akan letakkan items baru, minggu ini tak sempat lagi. Hanya dapat N3 kan items tempahan customer shj.
Terima kasih kepada yang sudi menempah.

Sayang,
SUE : 013-4907806

No comments:

Post a Comment