MULAI 30/1/2011 SUE-SWEETCOTTAGE TIDAK LAGI MENGGUNAKAN NO 013-4907806. HUBUNGI SUE-SWEETCOTTAGE DI TALIAN 012-3182573. HARAP MAKLUM.
BBM PIN : 75C44B48
WHATSAPP/VIBER : 012-3182573

*KALAU BOLEH, SUE MINTA KERJASAMA ANDA SUPAYA MENGGUNAKAN WHATSAPP/VIBER/EMAIL SAHAJA. BUKANNYA SMS ATAU CALL KERANA WAKTU BEKERJA, SUE TIDAK DAPAT MENJAWAB PANGGILAN ANDA. DITAMBAH LAGI SUE MENGGUNAKAN TAB 10.1 DAN AGAK SUKAR MENJAWAB PANGGILAN. HARAP ANDA FAHAM.
==================================

BARANG AKAN DIPOSKAN MENGGUNAKAN KANGAROO COURIER / POS LAJU. UNTUK POS BIASA/POS REGISTER HANYA PADA HARI SABTU SAHAJA . SUE JUGA TIDAK DAPAT POSKAN BARANG SETIAP HARI KERANA TERIKAT DENGAN KOMITMEN KERJA & FAKTOR JARAK DARI TEMPAT KERJA/RUMAH KE PEJABAT POS. HARAP ANDA FAHAM DAN TIDAK MENDESAK.

**************************************************Kawan-kawan Sue

Blog Sue-sweetcottage juga menjual barang kraft hasil tangan Sue seperti Fabric Cupcake, Cute Pillow, Hanging Pillow, Doily, Door Gift, Cushion Cover, Dustbin Cover & Frame Ribbon dll. (BARANG AKAN DI UPLOAD DARI SEMASA KE SEMASA).
Setiap tempahan perlu disertakan dengan DEPOSIT untuk mengelakkan barang siap tapi tidak diambil oleh tuan punya (telah berlaku banyak kali).
Sue juga ingin memaklumkan kepada anda bahawa Sue bekerja pada hari Isnin - Jumaat (weekdays) dan hanya berkraf dan menjahit pada waktu lapang dan juga pada hari cuti sahaja. Jadi, Sue tidak dapat menyiapkan tempahan dengan kadar SEGERA.
Harap maklum.Monday, December 20, 2010

Tempahan Frame Ribbon terbanyak !

Kali pertama Sue dapat tempahan Frame Ribbon terbanyak dari seorang customer.
Tempahan ini datangnya dari sahabat Facebook, Umee aka Nelly Noel dari Selangor. English Deco Fans di FB tentu kenal dengan Umee..Alhamdulillah, Umee telah menempah 8 pasang Ribbon dan beliau memberi kebebasan kepada Sue jahitkan apa2 saja warna, hanya Umee minta 4 pasang petak & 4 pasang polkadot.
* utk makluman, skrg trend polkadot, hot !


Pinky Red

Green

Pink

Blue

Purple Polkadot

Green Polkadot

Blue Polkadot

Pink Polkadot (hot item yang selalu menjadi pilihan)
Terimakasih Umee sudi menempah dengan kak Sue. Harap Umee berpuas hati dengan warna yang di pilih. Semoga murah rezeki Umee..Amin.

Sayang,
SUE : 013-4907806

No comments:

Post a Comment